Door de juiste vragen te stellen creëert Trudy inzicht.

Sneller clubsponsoren

Via Trudy kunt u in kaart brengen in welke teams er ondernemers zitten of mensen op bepaalde posities in bedrijven. Als u dit via de coach of trainer kunt laten lopen, kunt u de sponsorcommissie veel gerichter inschakelen. En met een trainer/coach daarbij is de kans op succes een stuk groter!

Sponsoren

Behoud

Minder verloop

Doordat u als club gaat weten wat er speelt, kunt u veel beter uitleggen en handelen naar wat er gebeurt. Leden worden hierdoor blijer. We zijn overtuigd dat daarmee de achterdeur (het verloop van leden) dichter kan worden gezet.

Minder verloop bij trainers/coaches

Juist vanwege de aandacht voor deze doelgroep zal dit een positief effect hebben op de continuïteit van de trainers/coaches zelf. Al is het maar dat Trudy aan het einde van het seizoen de vraagt stelt ‘zouden we je voor volgend jaar weer mogen vragen om te trainen/coachen?’.

Continuïteit

Oplossingen

Los probleempjes op het veld op

De trainers/coaches binnen uw vereniging hebben het hele seizoen al het gevoel dat zij niet het uiterste uit hun trainingen kunnen halen omdat zij te weinig ballen op de training hebben. Met het stellen van één simpele vraag bent u hiervan op de hoogte. En kunt u dit soort kleine probleempjes oplossen voordat het grote problemen worden, door dingen uit te leggen of daar aandacht aan te geven in andere communicatie van de club.

Rode draad binnen de club

Het gebeurt steeds vaker dat ouders verhaal halen bij de trainers/coaches waarom hun kind weinig speelminuten maakt, hoe de selectieprocedure werkt of waarom hun kind niet geselecteerd is voor een bepaald team. Als trainers/coaches moet je dit kunnen uitleggen. Door via Trudy te vragen of trainers/coaches dit kunnen doen, komt u te weten of iedereen op de hoogte is binnen de club.

Rode draad